Isplivala pozadina ljubavne sage iz Pilatovića: Milojko će (74) svu imovinu prepisati Milijani (21)! A evo šta je ona njemu dala zauzvrat!

153

Uprkos tome što se u pojedinim medijima moglo pročitati da Milojkova djeca ne podržavaju njegovu vezu sa 53 godine mlađom Milijanom, on odgovara da ima punu podršku svoje najuže porodice:

– Ja imam troje djece, svi su fakultetski obrazovani. I moja kćerka koja je novinar po profesiji je dolazila skoro. Tako da, svi me podržavaju – priča Milojko i dodaje kako ima namjeru da svu imovinu prepiše svojoj budućoj supruzi.

– Ja ću njoj sve prepisati. Možda ću i ovih dana otići da joj prepišem da bude i ona sigurna i tako… Тo je sve normalno, ona je meni dala život – jasan je Milojko.

On dodaje i da se njihov život nije puno promijenio otkad je priča o njihovoj ljubavi izašla u javnost:

– Jedino malo ti komentari po internetu i društvenim mrežama, ostalo se ništa nije promijenilo – kaže Milojko i pitanje “šta kaže selo?” odgovara da “selo ćuti”.

– Selo ništa ne kaže. Selo ćuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, prije jedno dvije godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda. Onda se nije spominjala svadba, vjenčanje, ali je svima u selu bilo čudno, a ovo je sad veoma ozbiljno – kažu Milijana i Milojko.

On je za Kurir ispričao i kako je sve počelo:

– Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao… Poslije sam ponovo išao u prodavnicu a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam… Poslije je meni prodavačica to prenijela, a ja sam rekao – ona je ludo dijete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao… Poslije smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca… Poslije moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Poslije je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo – jeste – kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

Što se tiče Milijaninih roditelja, ljubavni par kaže da ih, u principu, i oni podržavaju.

Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako… Velika je pažnja usmjerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu oni nas podržavaju. Drugarice – kako koja. Mišljenja su podijeljena – kaže Milijana.