Žestok i definitivan raskid! Miki zgrabio Suzanu i gurnuo je, ona ga šutnula kad joj je pomenuo porodicu, pa završila u zatvoru! (VIDEO)

168

Miki Đuričić i Suzana Perović su, kako stoje stvari, ozbiljno zaratili i oboje su ovog trenutka složni sa time da ne treba da nastave komunikaciju.

– Protekla 2-3 sata sam shvatio neke stvari, imamo velikih problema u komunikaciji. Da se ne bi više blamirali, mislim da je najbolje da uopšte više ne komuniciramo – rekao je Miki, nakon čega je Suzana izletela napolje i zaplakala.

– Ja, iskreno, jedva čekam priliku da pobegnem kući. Zaljubio sam se, ali ovo ima veze sa poštovanjem tvog muškarca. Zašto psujem? Zato što mi je samo to ostalo. Je*ao bih sam sebe što sam doživeo da se bavim šta će biti sa Stanijom, Anom i Kijom, Lunom… Zabole me! Koga boli ku*ac?! – vikao je Miki.

Suzana je potom ušla unutra, sela, a kada je ponovo ustala Miki ju je grubo uhvatio za ramena i gurnuo da sedne, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

– Ti nazdravljaš sa čovekom koji me je psovao?! – zasmetalo je Mikiju i burno je reagovao prema Suzani.

– Što me držite?! Ja ga neću udariti da ga ubijem! Je l’ vama neko rekao da morate da me držite ovde i da ne mogu da mu priđem? Pustite me, ako ga udarim, ja ću izaći napolje. Znači on meni može, a ja njemu ne mogu ništa da uradim? Ok, izaći će on – govorila je Suzana obezbeđenju.

Nakon toga su se njih dvoje brutalno izvređali, a Suzana je izgubila kontrolu kada joj je pomenuo porodicu. Potom je završila u zatvoru, a snimak pogledajte u nastavku teksta: