15/03/2019 - 01:30


Isplivali detalji! Bjekstvo kao na filmovima: Evo kako je Miljana prevarila sve i brzinom svjetlosti se izvukla sa Zolom sa imanja u Šimanovcima!

 

Miljana Kuli─ç i Lazar ─îoli─ç svojevoljno su napustili imanje u ┼áimanovcima i pobjegli i iz “Zadruge 2”. Kuli─çeva je prona┼íla tajni prolaz, ostavila sina ┼Żeljka i sa Zolom se zaputila u nepoznato.

– Kuli─çka je pro┼íla kroz tajni prolaz i napustila imanje. Po─Źela je da bje┼żi zajedno sa svojim de─Źkom Zolom, a onda su otr─Źali do pumpe koje se nalazi u blizini – ushi─çeno je pri─Źao o─Źevidac koji se na┼íao na licu mjesta, a onda nastavio.

– Nekoliko minuta su ─Źekali na pumpi, Kuli─çka je u tom trenutku zapalila cigaru. Nakon nekoliko minuta po┼íto su se smirili, po njih je do┼íao crni auto, a prosijed ─Źovjek je bio za volanom. Taksi nije sigurno bio jer nije imao oznaku, a niko poznat nije sjedio za volanom, tako da sa sigurno┼í─çu ne mogu da tvrdim ko je u pitanju. Znam samo da su pod jakim gasom odjurili iz ┼áimanovaca – zavr┼íio je pri─Źu o─Źevidac.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ