Maya Berović: “Svaki dolazak u Sarajevo me košta par kilograma viška”!

334

Pjevačica Maya Berović sa nestrpljenjem iščekuje 23. mart, kada će održati svoj veliki solistički koncert u Sarajevu, tačnije u „Skenderiji“. Zbog obaveza oko koncerta, Maya je provela nekoliko dana u Sarajevu, pa je sa našom ekipom pričala o svom rodnom gradu i druženjem sa publikom.

„Velika je odgovornost na meni, kada je u pitanju koncert u Sarajevu. To je moj rodni grad i samim tim postoji posebna emocija kada pjevam tu. Znam da će biti posebna energija na koncertu u Skenderiji. Za mene je to poseban događaj“ – priznala je Maya.

Maya priznaje da se uvijek rado vraća Sarajevu i da voli da dođe ovdje, ali da se skoro svaki put vrati sa par kilograma viška.

„Jaoooo, to je posebna priča. Obaveze mi ne dozvoljavaju da često dolazim, ali kada malo bolje razmislim, možda je i bolje, jer me svaka posjeta Sarajevu košta par kilograma više. Već godinama vodim brigu o načinu ishrane i mogu da kažem da se prilično zdravo hranim, ali kada dođem ovdje, pored toliko izazova, ja ne mogu da se kontrolišem. Jedan dan ćevapi, drugi pita, treći baklava i tako u krug. Kada se vratim kući i stanem na vagu, ona uvijek pokaže dva kilograma više“ – rekla nam je popularna pjevačica sa osmijehom na licu.

Vjerujemo da će Maya 23. marta prirediti pravo uživanje za svoju publiku, koja jedva čeka da se druži sa njom.