NOVA AFERA PJEVAČICA NA POMOLU! Kija zapušila usta Editi Aradinović! Napada me djevojka KOJA PROVODI VREME U STANU MOG BIVŠEG! ŠOKANTNO!

238

Kristina Kija Kockar odbrusila je koleginici Editi Aradinović žestoko, pa time zapušila usta svim devojkama koje preko njenog imena pokušavaju da isplivaju u prvi plan. Pobednica rijalitija poručila je pevačici, da je ni jedna od devojaka koje provode vreme u stanu njenog bivšeg supruga, ne zanima.

– Sve devojke koje provode vreme kod mog bivšeg muža u stanu odjednom imaju potrebu da me napadaju. Moraju da shvate jednu stvar, a to je da me niko od njih ne zanima – poručila je Kristina, čime je otvorila novu aferu na domaćoj estradi.

Netrpeljivost Edite i Kije počela je komentarom Aradinovićeve na Instagramu o crvenoj periki koju je nosila ona, a posle nje i Kija.

– Bila ova perika nekad dobar fazon. Dok nije prestala da bude – objasnila je Edita pošto je koleginica Kristina stavila spornu periku skoro poal godine kasnije.

Podsetimo, Edita je septembra 2018. godine stavila crvenu periku kojom se pohvalila kako joj stoji na svom Instagramu, a opet ju je ponela, između ostalo, i u jednoj od emisija “Amidži šou”.

Kija je, pet meseci kasnije, takođe za potrebe posla, stavila na glavu periku crvene boje.