Zbog dueta majke i kćerke ŽIRI JE PLAKAO, a ovi kandidati zaslužili su prolazak dalje (FOTO)

4

U 25. emisiji “Zvezda Granda” na sceni se predstavilo 19 takmičara. Kao i uvek bilo je kandidata koji su oduševili žiri, ali je bilo i onih koji nisu ispunili očekivanja svojih mentora. Tako je jedan kandidat koji je bio u timu produkcije iznenadio žiri i od panik tastera u prvom krugu u drugom uspeo da dođe do svih šest glasova.

Ovoga puta imali smo prilike da ponovo na sceni “Granda” vidimo duet majke i ćerke, a njihov nastup rasplakao je skoro ceo žiri, dok su Đorđa Davida emocije potpuno savladale.

I u ovoj epizodi žiri nije uvek bio istog mišljenja, pa su se tako Marija i Viki posvađale oko jednog kandidata da su u jednom momentu razmenile i teške reči.

U treći krug takmičenja direktno su prošli Žarko Madžić, Rijana i Buca Zubanović, Jovan Marković, Aleksandar Radojević, Darko Kocevski Darino i Tatjana Pejčić.

Svoju sreću u baražu potražiće Benjamin Kličić, Valentina Cvetković, Aldina Beširević Tatarević, Tihana Nedaić, Nemanja Rajak, Kristina Arežina, Anica Roganović, Marko Pavlović i Marijana Jukić.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online