U prvom krugu dobio jedan glas, sada je izašao na scenu ZG i razvalio Dženanovom pjesmom! Dobio svih šest glasova i ponio titulu najboljeg kandidate Ane Bekute!

259

U prvom krugu mu je Ana Bekuta obećala da će ga naučiti da razdvoji takmičenje od nastupa u diskoteci i odlučila da mu bude mentor.

U drugom krugu Jovan Marković se predstavio pesmama “Piješ sine” Dženana Lončarevića i “Iskreno” Vlade Georgijeva. Prvu pesmu je doneo veoma emotivno, a u drugoj je pokazao da ima i energije za brže numere.

Usledilo je odmah glasanje žirija i na opšte oduševljenje osvojio je svih šest glasova. Ana Bekuta je bila presrećna jer je Jovan uspeo i da pobedi svoju prehladu.

“Po mom mišljenju ovo je jedan od najboljih Aninih kandidata. Sviđa mi se i kako si obučen, urbano i lepo izgledaš”, rekla je Viki.

“Pomerio si nas sa stolice, đuskali smo i stvarno si to dobro uradio. Fino, lepo, kulturno i zato imaš moje “da”, objasnila je Ivana Peters. Marija je pohvalila i odabir pesama.

“Odličan si bio, vladao situacijom i držao sve pod kontrolom. Bravo”, čestitala je u ime produkcije i Snežana Đurišić Jovanu na direktnom prolasku u treći krug.

Foto: Z.K.Munja/D.Miloševi
Grand.online/E-turneja.com