Vapaj Miljaninog oca: Ona će ubiti bebu u rijalitiju!

440

Učesnica rijalitija “Zadruga 2” Miljana Kulić je preksinoć doživjela nervni slom, nakon čega je šoljom gađala i povrijedila Davida Dragojevića, da bi potom pokušala sebi da oduzme život. Srpski telegraf je stupio u kontakt sa Miljaninim ocem Sinišom Kulićem, koji je izrazio izuzetnu zabrinutost zbog kćerkinog psihičkog stanja, a kako je istakao, najviše se plaši da njegova kćerka ne naudi njegovom unuku Željku.

– Zbog Miljaninog ponašanja i meni se slošilo, vjerujte mi da ne mogu da spavam jer me more brige. Miljana je totalno prolupala, zaista je potpuno izgubila kompas. Najviše se plašim da ne naudi bebi! Jadan moj unuk, tako je mali, a izložen je velikoj opasnosti – počinje priču gospodin Kulić i uvjerava da ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se nalazi njegova nasljednica.

– Kada je Miljana napustila rijaliti, a potom se opet vratila u Imaginarijum, mislio sam da je došla sebi i da se opametila. Međutim, njoj je zaista potrebna stručna pomoć jer je opet nastavila da se ponaša neuračunljivo. Jedno vrijeme sam mislio da pravi incidente zbog šou-programa i kako bi bila u centru pažnje, ali sada sam siguran da je skrenula – konstatuje Siniša i ističe da mu u nekim momentima dok gleda kćerku pada na pamet da i sam zatraži od produkcije da uđe u rijaliti.

– Iako se moja žena trudi da smiri Miljanu, njoj to ne uspijeva. Iskreno, plašim se da ne oboli nervirajući se zbog nje. Kada gledam koliko se muči, dođe mi da pozovem produkciju i kažem im da me uvedu unutra kako bih smirio kćerku. Ne znam više šta da radim, ali znam da ovako više ne može. Zbog Miljane ćemo svi završiti u ludnici. Siguran sam da ona narednih godina ne bi trebalo da učestvuje u rijaliti-programima. Ona je kao u nekom eksperimentu, čitav život je provela tamo. Prva je trudnica u rijalitiju, a sada je i moj unuk prva rijaliti-beba. To nije normalno – ističe Nišlija i otkriva da je kćerkama Tijani i Ani zabranio da gledaju rijaliti u kojem im učestvuje sestra.

– Tijanu i Anu sam distancirao od te priče. One žive svoj život i, hvala bogu, ne gledaju rijalitije. Ako je Miljana krenula pogrešnim putem, neću dozvoliti da i one naprave istu grešku – zaključio je gospodin Kulić za naš list.