Grudi su me koštale 10.000 eura, kola i stan po 100.000, šta je problem? Jezivi okršaj Koraćeve i Kulićke: Miljana skočila majci u odbranu, pa završila u zatvoru!

190

Marija Kulić, odmah pošto se oštro sukobila sa Stanijom, “skočila” je na Anu Korać. Sa namjerom da potegne temu morala sa cimerkama koje su zbog ljepote otišle pod nož, Davidova djevojka bila joj je prva na listi.

“Šta se ova Ana smije? Pa i ti si sponzoruša! Nemoj da se smiješ drugima! Ko je finansirao sve što si ugradila? Baš će ona sa Davidom da ostane… Nema on te pare da bi nju izdržavao!” vikala je ona.

“Platila sam grudi 10.000 eura, kola 100.000 eura, imam i stan od 100.000 eura! I šta je problem?!” pitala ju je Ana.

“Pazi šta pričaš! Ti namjerno sve to radiš sa Miljanom, namjerno plačeš! Diraš Zolu, dečko te nikad ne spominje! Ti si folirant, praviš žrtvu od sebe! Prestani da plačeš i da ih pljuješ!” branio je svoju djevojku David i opasno se zamjerio gospođi Kulić.

Miljana je tada riješila da stane na stranu svoje majke, te je usred rijalitija nastao pakao. Pošto nije više znala kako da se obračuna sa Anom, skočila je na nju sa namjerom da je udari. Obezbjeđenje brzo je reagovalo.

Kulićeva je završila u zatvoru, međutim ni to je nije smirilo. Tamo je tek napravila lom! Prevrnula je zatvorski krevet pa se popela na rešetke i počela da šutira. Zbog silnih prekršenih pravila, kao i uništavanja imovine, kažnjena je dvonedjeljnim honorarom.