Dolazila i policija: Miljana razbila glave Lazaru i Davidu! Hitno odvedeni na ušivanje, a evo kako izgledaju poslije užasnog napada!

505

Lazar Jeremić i David Dragojević, zaradili su pet ševova na glavi pošto im je Miljana Kulić šoljom razbila glavu.

Naime, Miljana se posvađala sa Davidom Dragojevićem, Anom Korać, Sanjom Stanković i Matorom, a najgore su u toj svađi prošli David i Lazar Jeremić koje je Miksi pogodila šoljom u glavu i raskrvarila ih.

Miljana je odmah provedena u zatvor gdje je sve demolirala i pokušala da presiječe vene, a nakon razgovora sa produkcijom, vratila se u Bijelu kuću i sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom i Lepim Mićom razgovarala o incidentu kunivši se da je šolju htjela da baci na zemlju.

I David i Lazar su napustili imanje i bili kod ljekara, a kako su zadrugari ispričali, došla je i policija. David se poslije nekoliko sati vratio u Bijelu kuću sa gazom na glavi.

Kako kaže, bio je na ušivanju, glava mu je razbijena, te je zaradio nekoliko šavova.

“On je imao pet šavova. Meni su čistili samo, rasjekla me je”, rekao je David.

“Ona je Davida direkt u glavu udarila i šolja je pukla. Ne znam kako mu, hvala bogu, nije ništa. Samo pet kopči. Šolja se skroz razbila o njegovu glavu, a mene je skroz isjeklo. Svo mi je uho rasječeno. Ušili su me, mnogo me je boljelo kad su mi čistili. Na živo su me ušivali”, ispričao je Lazar.