Posljednju terapiju primila u januaru! Metastaze su se povukle i mislili su da su pobijedili opaku bolest: Jelena i Duško za Divnine lijekove dali su 30.000 €!

427

Od trenutka kada je saznala da boluje od kancera pluća u januaru 2016. godine, Divna Karleuša prošla je kroz dug i iscrpljujući period liječenja. Spas od ove opake bolesti, osim u Beogradu, voditeljka je tražila i u nekoliko evropskih država.

Najprije je Divna kompletnu dijagnostiku odradila u Holandiji, da bi prvi ciklus najsavremenijih terapija primila u Danskoj. Posljednje dvije godine liječenje je nastavila u Istanbulu.

– Duško se raspitao i saznao koje klinike su dobre i koji doktori bi mogli da pomognu njegovoj tašti. U zavisnosti od toga koliko se prima ciklusa terapija, u prosjeku to košta između 20.000 i 30.000 eura. Sve to finansirali su Duško i Jelena – kaže naš izvor, dodajući da je voditeljka posljednji put na liječenju bila početkom ove godine.

– U januaru je primila jednu dozu citostatika jer su joj ustanovljene manje metastaze. U Istanbul je s njom tada išla Jelena. Poslije toga, stanje se iskomplikovalo jer se pojavila voda u plućima, a to je sanirano u Beogradu. Od tada je Divni bilo bolje, metastaze su se povukle. Njena iznenadna smrt šok je za sve, jer su vjerovali da je pobijedila bolest – kaže izvor.