ČEKAJU U REDU: Emisija „Bn koktel“ omiljena među pevačima!

322

Emisija „Bn koktel“, koja se godinama unazad emituje na „Bn“ televiziji, važi za jednu od omiljenijih emisija među pevačima. Novi duh ovoj emisiji dao je voditelj Bojan Belić, koji je uneo neke nove rubrike koje su pevači rado prihvatili.

Za popularnost ove emisije, pored voditelja i dobrog izbora pevača su zaslužne i nesvakidašnje zanimljivosti koje se često dese, a danas je za jednu takvu situaciju bila zadužena pevačica Katarina Didanović.

Ona je na snimanje pomenute emisije došla nedelju dana ranije, jer je permutovala datume, a Belić je iskoristio ovu priliku da snimi video klip sa popularnom pevačicom.

„Kada sam je video na vratima televizije nisam ni pomislio da je došla u koktel – započeo je Bojan razgovor sa nama. Mislio sam da je došla da gostuje u nekoj drugoj emisiji, a kada mi je prišla i kada sam shvatio da je došla u moju emisiju, pokušao sam da joj objasnim da je poranila celih sedam dana, ali je ona mislila da se šalim sa njom. Nisam mogao da odolim a da ne snimim video sa njom i predstavim to mojoj publici, šaleći se kako pevači čekaju na red sedam dana, kako bi došli u emsiju“-rekao nam je Bojan sa osmehom na licu.

U želji da čujemo i drugu stranu, pozvali smo Katarinu, koja nam je rekla sledeće:

„Ne znam da li mi se ikada to desilo. Jednostavno sam pomešala datume i došla sams edam dana ranije. Kada mi je Bojan rekao da sam poranila celu nedelju, pomislila sam da se šali i da je u pitanju skrivena kamera, a kada sam shvatila da je ozbiljan, iskoristila sam priliku da se vidim sa nekim kolegama, koji su bili na snimanju i da se ispričamo, nakon čega sam se vratila nazad u Beograd“- priznala nam je Katarina.

„Bn koktel“ spada u jednu od omiljenih muzičkih emisija u koju pevači rado dolaze, a poznato je da su u istoj gostovala najveća imena naše estrade.