“Ti si Bog, ti ne postojiš. Ovakav talenat ne postoji! Jelena ga oduševljeno hvalila, dok se žiri POIGRAVAO sa njenim živcima!

723

Martin Ajdarević u prvom krugu dopao se žiriju zbog svog egzotičnog načina pevanja, a za mentora je odabrao Jelenu Karleušu. Martin je ovoga puta odlučio da otpeva pesme različitog žanra i to od Tonija Cetinskog “Od milijun žena” i od Ipčeta Ahmedovskog “Plačite oči moje”.

Kada je došlo vreme za glasanje, tastere su pritisnuli Snežana, Đorđe, Viki i Ana, dok su Marija i Bosanac u poslednjem trenutku dali svoje “da” kako bi iznervirali takmičarevu mentorku.

“Ti si Bog, ti ne postojiš. Ovakav talenat ne postoji. Ti si odlično pevao i Tonija i Ipčeta. Svaka ti čast”, ponosna je bila Jelena, koja je poručila kolegama iz žirija da je glasanje bilo fer, ali da će im ipak vratiti što su je držali u neizvesnosti do samog kraja.

Marija je posavetovala Martina da fraze u pesmi ispevava do kraja kako bi pokazao i emociju, dok je Viki primetila da od treme kandidat nije ispuštao šal iz ruku. Martin j sa maskimalnih šest glasova prošao direktno u treći krug takmičenja.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online