UVIJEK IMAŠ NEŠTO PAMETNO DA KAŽEŠ, ALI TE NIKO PAMETAN NE RAZUMIJE: Takmičar stalno prekidao Karleušu a onda otvorio dušu!

240

Dino Ramić u prvom krugu uspeo je da dobije mentora i to ni manje ni više nego Mariju Šerifović. U drugom krugu takmičenja ovaj kandidat iz Olova pevao je “Kraljica trotoara” Mileta Kitića i “Bogovi zemljom hode” Ljube Aličića. Na kraju nastupa dobio je glas samo od Jelene Karleuše.

Oko ovoga kandidata uvek se vodi polemika, a tako je bilo i ovoga puta. Jelena je pokušavala sve vreme da pohvali ovog takmičara, a on je sve vreme imao gard i prekidao je više puta. Dino je čak Jeleni rekao da ona uvek ima nešto pametno da kaže, ali da nju niko pametan ne razume. Jelena je sve vreme pokušavala da mu objasni da želi da mu da podršku i da je on specifičan, kao i da će sigurno uspeti u ovom poslu. Takmičar je onda otvorio dušu i priznao da radi pet dana nedeljno i da peva po pet, šest sati i da nema vremena da vežba pesme za takmičenje.

“Mnogi kandidati se pojave ovde dva, tri kruga i misle da su zvezde i to zato što ih vi ubedite u to. Za mene kažu da sam prosečan pevač, ali kad odem negde da pevam mene svi hvale”, zaključio je Dino. Jelena je u jednom trenutku prišla takmičaru i zagrlila ga i objasnila mu da je i ona bila kao on na početku karijere, ali da je morala da shvati da stvari ne funkcionišu kako je ona zamislila.

Dino nažalost nije prošao u treći krug, a kako kaže, nije siguran da će se više prijavljivati za takmičenje.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online