Poručila samo jedno: Anabela se oglasila nakon Luninog emotivnog sloma i raskida sa Markom Miljkovićem!

415

Nakon burnog raskida Lune Đogani i Marka Miljkovića pred kamerama najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ”Zadruga 2” za Pink.rs oglasila se blogerkina majka Anabela Atijas koja je za kćerku u teškim trenucima imala jasnu poruku.

Naime, kako nam je rekla kada smo je pozvali, Anabeli je jedino bitno da njena kćerka bude sretna i nasmijana, bez obzira na to sa kim je u vezi.

– Nisam gledala sve pa ne bih da komentarišem previše. Upravo sam na putu. Ne bih previše pametovala, nemam tu moć da predviđam stvari. Od početka imam jedan i jedini stav, a to je da me zanima samo to da moju kćerku vidim srećnu i nasmijanu, ma ko bio pored nje – kaže pjevačica i dodaje da za kćerku ima jednu želju u teškim trenucima kroz koje prolazi zbog emotivnog kraha.

– Želim joj da bude jaka i da nađe način da prije svega pobijedi sebe jer je ona moj borac – istakla je Anabela za Pink.rs.

Podsjetimo, Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su se žestoko posvađali tokom ”Gledanja snimaka”, a sve zbog klipa u kojem ona govori da joj ne odgovaraju Markove svađe sa zadrugarkama, što je njega razbijesnilo. Nakon toga, oni su svađu nastavili i danas, međutim ipak nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik, te se sve završilo burnim raskidom zbog kojeg je Luna bila na ivici nervnog sloma.