Ivona Negovanović Cuca otkriva: Šabanova žena Goca je platila ljude da me unakaze! Htjela je da mi uništi lice!

222

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca danima ne može da se oporavi od činjenice da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično preminuo. Cuca se skrhana bolom prisjeća svih trenutaka koje je provela sa legendarnim pjevačem, a kako ističe za Srpski telegraf, ne može da izbriše one loše, kada se zbog ljubavi sa pokojnim Šaulićem plašila i za sopstveni život.

Naime, Cuca otkriva da je supruga kralja folka Gordana željela da joj uništi lice, ali da je na vrijeme saznala za tu namjeru i slučaj prijavila policiji.

– Gordana je prije izvijesnog vremena platila ljude da me unakaze. Željela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vrijeme za njenu namjeru i odmah sam obavijestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji – počinje potresnu ispovijest Negovanovićka i prisjeća se kako je izgledao njen prvi susret sa Šaulićem, koji se dogodio kada je, kako ističe, bila maloljetna.

– Šabana sam upoznala u Bosni u jednoj diskoteci kada sam bila jako mlada. Pjevala sam na mjestu gdje je i Šaban gostovao i razmijenili smo brojeve. Ne mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, ali sam osjećala nešto što nisam mogla da opišem riječima. Poslije našeg prvog susreta dolazila sam u Srbiju iz Bosne, gdje sam tada živjela, a i on je za to saznao. Bilo mu je čudno što mu nisam pisala, pa me je pitao zbog čega mu se nisam javila. Govorila sam mu da na njega ne gledam kao na zvijezdu i da ne želim da mu smetam i uznemiravam ga. Njemu se svidjelo moje ponašanje, što nisam napadna. Ipak, za našu vezu šira javnost je saznala tek kada sam se prijavila za “Zvezde Granda” iako su njegovi porodični prijatelji znali mnogo prije – kaže Ivona i ističe da je ubrzo shvatila da je Šaban čovjek njenog života.

– On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savjet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega – konstatuje pjevačica i opisuje zajedničke trenutke sa pokojnim pjevačem.

– Ja sam rođena u Srbiji, a odrasla sam u Bosni. Mila sam, draga sam i on je volio moj temperament. Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, željela sam da idemo na skrivena i mirna mjesta. Volim da sjedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on volio. Ljeta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca – priča Negovanovićka i ističe da Šaulić nije želio da ide kući od nje jer ga je, kako uvjerava, supruga Gordana stalno tjerala da radi.

– Gordana je samo željela Šabanov novac. Njoj su samo pare bile na umu. Šaban je bio skroman čovjek koji je vozio fijat stilo, a pored toga je imao i zeleni džip koji mu je na kraju Goca uzela. Stalno joj je govorio: “Šta će nama ove kućerine silne!” On se pored mene osjećao srećno i nije želio da ide kod Goce. Mene nije interesovao njegov novac niti sam ikada nešto uzela od njega. Bila mi je važna samo njegova ljubav. Iskreno, Goci ja nisam smetala upravo jer su je samo zanimale pare. Međutim, godine su prolazile, a mi smo bili i dalje zajedno, pa joj nije bilo svejedno – ističe Cuca i zaključuje da je Šaban mnogo patio što više vremena ne provodi sa unucima.

– Šaban je mnogo radio i bio je željan unuka. Gledao ih je redovno preko video-poziva. Da je moj muž, nikad ne bih dopustila da toliko radi. On bi, da sam se ja pitala, odavno bio u penziji i uživao bi sa unucima – zaključuje Cuca.

Pjevačica uvjerava da je Šaban želio da okonča brak sa suprugom Gordanom zbog nje, ali da Cuca nije željela da do toga dođe.

– Šaban mi je govorio da je spreman da se razvede. Pričao je da bismo imali za kratko vrijeme sve, a da bi Goci i deci ostavio šta su stekli. Mene to nije zanimalo. Važna mi je bila samo ljubav i sa njim bih živjela i u Krčedinu, ništa mi ne bi teško palo – tvrdi Negovanovićka.