Sa Slobom je planirala i djecu, a sa Markom ne vidi budućnost: Luna i Marko pred raskidom, a evo zašto više ne pričaju!

73

Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se i ne misle još da smire tenzije. Čak je Đoganijeva, toliko razočarana, šokirala kada je rekla da ne planira budućnost sa Markom, dok je kada je bila sa Slobodanom Radanovićem planirala čak i kako će im se dijete zvati.

Da li ste svjesni koliko ste brutalan par i koliko dominirate?, glasilo je pitanje.

“Ne znam iskreno, nekada jesam, nekada nisam. Ne želim da idealizujem ništa i pričam o ljubavi da se ne bih razočarala. Mi trenutno ne razgovaramo, nismo u dobrim odnosima. Ne želim da razmišljam unaprijed i planiram budućnost”, rekla je Luna.

“Priznajem da mi fali pažnja. Možda sam ja navikla na muškarce koji mi daju više pažnje. On kad nije raspoložen, on ništa ne priča. Da li mu je dosadno sa mnom, da li mu je stalo, možda se zasitio? Opet kažem, nesigurna sam zbog prethodnih veza, ne mogu da vjerujem nikome sto posto i pitam sebe da li mi je ovo trebalo? On u nekim trenucima meni ne kaže da me voli, pa se ja istripujem. Fali mi pažnja na tim žurkama. On se u kazinu isključi pa bude negativan. Neću da mu priđem, pa mi bude žao”, rekla je Luna.

“U pravu su gledaoci, nema tu šta. Ali, sporna situacija je ispala kad kaže nešto kroz šalu, a nije rekla. Cijeli dan nisam rekao da je volim. Ja sam tip muškarca koji slabije to priča. Tako sam i u prethodnom periodu. Stvarno sam bio umoran, sat vremena sam spavao. Jednostavno, takav sam. Više volim pažnju da pokazujem kroz neke druge stvari. Ako bude shvatila, funkcionisaćemo mnogo bolje. Ja mogu da joj mažem oči kako hoću, ali baš bih volio da ona iz nekih mojih postupaka vidi da mi je stalo, a ne kroz te riječi”, rekao je Marko.