Haos u Veterniku: Aleksandra hoće da se vrati kod Davidove majke, njegov očuh zablindirao vrata!

201

Očuh Davida Dragojevića, Predrag zvani Mungos u potpunosti je na strani svog pastorka i njegove nove djevojke Ane Korać, dok za bivšu snajku Aleksandru Subotić nema nijednu lijepu riječ. Aleksandra, koja se prije nekoliko dana odselila iz kuće Davidove majke, Biljane Dragojević i vratila se sa kćerkom Magdalenom u Kaluđericu, sada prijeti da će se vratiti u Veternik. Međutim, Mungos se protivi tome i podržava Anu i Davida:

– David sam sebi bira, sve što izabere – ja podržavam. On nije mali, nije glupav! Koliko će to trajati, sat, dva, dva mjeseca ili dvadeset godina… Ja sam uz njega, jer ga jako dobro poznajem. Ovo je sad onaj stari, pravi David! Kad je bio sa Aleksandrom, to nije bio on. Meni je drago što je ponovo onaj stari. Lijepo mu je sa Anom, to se vidi, ali ja o njoj ne mogu puno da pričam, ne poznajem je, samo sa TV-a. Dokle god je dobra prema Davidu, ona je najbolja. Prvi njen pogrešan korak, gest – kraj krajeva, kod mene ispravke nema. Tako se desilo i sa Aleksandrom. Ja sam mu rekao da to nije to, na kraju se tako i ispostavilo – u dahu priča Mungos o Davidovoj novoj, ali i staroj djevojci Aleksandri Subotić.

– Tvrdio sam i tvrdim da Aleksandra nije za njega. Kod nje je samo: “Ja, ja, ja”! To je užasno – zgrožen je on.

Očuh Dragojevića istakao je da David nije problematičan, agresivan mladić, naprotiv – da je sada on ponovo “onaj stari”, nakon čega smo ga pitali može li da uporedi i ocijeni bivšu i sadašnju “snajku”.

– Ako treba da ocijenim Anu i Aleksandru, Ani dajem jaku četvorku, a za Aleksandru nema ocjene… Takvu ocjenu još uvijek nisu izmislili! Ona nije prošla razred! Pa, šta ću, kad je neko samoživ, kad je ne interesuje niko… Sve što je mogla da u*ere, ona je u*rala – iskren je Davidov očuh.

Pitali smo ga i kako je došlo do toga da Aleksandra poslije toliko vremena spakuje kofere i odseli se iz porodične kuće dečka koji ju je davno ostavio i vrati se iz Veternika u rodnu Kaluđericu.

– Mislim da je ona sama shvatila da treba da ode. Isto, mislim da će se ona već u utorak vratiti nazad! Pa, tako mi djeluje. Ona je još u rijalitiju, još se igra rijalitija! Otišla je tamo, pa će se vratiti, pazite šta vam kažem. Ovdje njoj odgovara – sumnjičav je Mungos, koji ističe da Aleksandri Subotić u Davidovoj kući nije mjesto.,

– Vrata te kuće njoj ne da nisu otvorena, nego su blindirana! Ako je normalna, ne treba da dolazi uopšte! Nju će vjerovatno Biljana primiti, ali ona ovdje nema šta da traži. Djevojka malo nije u redu… Njoj u Davidovoj kući nije mjesto! Nažalost, ja se ne pitam tu, ja imam svoju kuću, Biljana svoju. Što se mene tiče, bolje da ne dolazi, nema potrebe da dolazi… Jer smije joj se cijeli Veternik – zaključuje Mungos na samom kraju razgovora za Pink.rs .