BRUTALAN ODGOVOR MARIJE ŠERIFOVIĆ! Šta ja radim u SVOJA 4 ZIDA i ne treba nikoga da zanima: Pjevačica se uporedila s JAVNIM WC, pa natjerala sve da se DOBRO ZAMISLE!

95

Marija Šerifović važi za jednu od najiskrenijih javnih ličnosti sa domaće scene.

“Nisam verena, nisam se udavala, nisam trudna, ne planiram da se ostvarim kao majka u ovoj i sledećoj godini, nekada da… Ja bih poludela ako bi mi dete imalo veliki nos, šta će mu to. Više bih volela da imam sina, jednog, malog Šerifovića. Imam i neko ime u planu, ali ne moram ti sve reći”, dokazala je u jednoj emisiji pevačica koliko je iskrena progovorivši ponovo javno o svom životu i planovima.

I ranije, često je otvoreno govorila na različite teme koje su se ticale njene privatnosti, ali nikada nije pustila javnost predaleko. Uspešno je očuvala svoj privatan život od znatiželjnih pogleda.

“Ako smo javne ličnosti to zaista ne znači da smo javni WC. Da svako može kada poželi da uđe, plati dinar, dva, da skine gaće i poka*i se po nama. Ja se stvarno trudim da sve najbolje u sebi što imam i što postoji, kada izađem na scenu – dam svojoj publici. Oni su za to kupili kartu i oni to treba da dobiju. Šta ja radim u svoja četiri zida, iza svojih vrata, kuća, domova… mislim da to stvarno ne treba nikoga da zanima”, objasnila je Ognjenu Amidžiću u emisiji Marija Šerifović.