Aradinovićka započela rat s Kockarevom! Kija: Edita, zgaziću te kao crva!

90

Kristina Kija Kockar ne prestaje da intrigira domaću estradnu scenu svojom pojavom i prosperitetom u karijeri, te je mnogim kolegama već stala na žulj. Na listi koleginica koje je očito ne vole je Edita Aradinović, koja je prozvala Kiju na Instagramu rekavši da je novopečena pjevačica kopira, a Kijin odgovor jasno je stavio do znanja da sa njom nema šale.

Naime, bivša zadrugarka je na Instagram postavila fotke sa crvenom perikom koje su nastale na snimanju jednog editorijala.

Editi Aradinović to je bilo dovoljno da se odmah oglasi i istakne kako je ona istu takvu periku nosila još prije nekoliko meseci u spotu za pjesmu “Blud i nemoral”.

– Bila ova perika nekad dobar fazon… Dok nije prestala da bude – napisala je ironično bivša članica grupe Ministarke i štićenica kompozitora Filipa Miletića i Miloša Roganovića, koji su sada producenti upravo Kije Kockar.

Kija se našla prozvanom, pa se oglasila samo nekoliko sati nakon Editine javne prozivke.

– Mnogi imaju sreće što ja nisam kvarna osoba, ali to što nisam kvarna ne znači da sam glupa i naivna i da ne bih mogla da vas zgazim kao crve sa dvije rečenice. Ali, to vas ne bi postidjelo jer za vas važi “Čega se pametan stidi, ljankase se ponosi”. Samo vas gledam i smijem se, koliko, ne znate – napisala je Kija na svom instastoriju, a bilo je jasno da se obratila Editi.