24/02/2019 - 01:47


“Hvala ti za pobjednicu!”: Marija poručila JK da joj je PREPUSTILA ovu takmičarku, ali joj Jelena NIJE OSTALA DUŽNA! (FOTO)

 

Milica Čikarić u prvom krugu dobila je pohvale od žirija, a za mentora je odabrala Jelenu Karleušu. U drugom krugu ova talentovana devojčica, koja ima samo 17 godina, odlučila je da otpeva pesme “Ružica si bila” Bijelog Dugmeta i “Od Splita do Beograda Ove noći” Viktorija i Dino Dvornik. Nakon završenog nastupa žiri ju je nagradio sa svih šest glasova.

“Je l’ sam ti ja dala glas u prvom krugu? Sigurno sam te namerno prepustila Jeleni da bi i ona imala nekog dobrog pevača u svojoj grupi”, izjavila je Marija. “Baš ti hvala na tome. Ti si tako dobar čovek i večno ću ti biti zahvalna što si mi prepustila ovogodišnju pobednicu “Zvezda Granda””, bila je sarkastična Jelena.

Nakon što je Milica rekla da se 2014. godine u šou “Neki novi klinci” takmičila sa Džejlom Ramović, Marija je prokomentarisala kako će se i ovoga puta njih dve “tući” u nekom od duela, a Jeleni i njoj će morati da daju lekove za smirenje.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO