“Odvratno je, neću da gledam to!” Zadrugarima pušten snimak Luninog i Markovog s*ksa, ona izletjela napolje, on se uhvatio za glavu! (VIDEO)

116

Luni Đogani i Marku Miljkoviću pušten je snimak njihovih ljubavnih akcija, između ostalog i s*ksa koji su redovno upražnjavali tokom proteklih dana. – Šta puštate ovo? – rekla je Luna kada je vidjela šta se dešava i istrčala napolje iz kuće, a Marko se uhvatio za glavu.

Ona je sve vrijeme držala ruke na ušima kako ništa ne bi čula dok je sjedila u dvorištu, a zadrugari su gledali njihova gola tijela dok su ulazili u tuš kabinu, gdje su imali s*ks…

– Sve ste vidjeli. Ovo ne treba da se komentariše – rekao je Marko nakon puštenog snimka, dok se Luna bijesna vratila u kuću.

– Stvarno ste bezobrazni. Boli nas uho, zajedno smo… Odvratan je klip, neću da gledam to! Ovdje svi imaju s*ks! Šta? Vas su rode donijele?! Neprijatno mi je da to gledaju ovi ljudi ovde, zabole me za milione! – vikala je Luna.

A na voditeljev komentar kako su njih dvoje u ovoj nedjelji najaktivniji na planeti, Luna je rekla: “To je zato što smo u hotelu. Mnogo mi je lijepo. Non-stop sam (da ne kažem šta), 24 sata, ne znam šta mi je”.