Zerina potpuno pukla: Popela se na sto, unosila zadrugarima u lice i na njih urlala iz petnih žila! Doživjela pravi nervni slom! (VIDEO)

498

U toku porodičnog sastanka, Zerina Hećo doživjela je emotivni kolaps, pa je skočila na sto i išla od zadrugara do zadrugara i iznosila svoje mišljenje o njima, urlajući na sav glas.

– Borivoje, ja sam tebe poštovala, ti si folirant! Ja sam tebi vjerovala, a ti si prenosio lažne informcija. Ljubo, ti si folirant jer si razgovarala sa Stanijom! Matora, imaš problem sa Sanjom? U pravu si, ja nisam folirant, protiv nje nemam ništa – urlala je Zerina, a potom nastavila dalje:

– A i ti si tu, Vladimire! Tebe ću da preskočim! Zdravo! Brendone, ti si klasičan rijaliti igrač na lijekovima! Kao bumbar si postao! Aleksa ti si divan, ti ideš ispravnim i pravilnim putem, svaka ti čast! Mina, ti si itekako namazana, itekako znaš sama sebi da skočiš u stomak! Znaš da izdaš prijatelja, još si mlada, još si nezrela i ono što si priznala, neka si, to je tvoje, bar nisi folirant! Petrući, dušo ti divno pjevaš. Snežana, Vi ste jedan intelektualac!

– Stanija, jako dobar rijaliti igrač, po mom mišljenju nisi toliko inteligentna. Mislim da si ostala na Farmi još uvijek, u suštini, jako si lijepa i zgodna žena! I treba da promovišeš to svoje, ne smatram da si samo tijelo, ali ja sam za tebe folirant, ti si takođe za mene. Ti (Marijana), ti ćeš ovdje sve uraditi da bi ostala, mislim da si se izblamirala, da si sa previše muškaraca bila. Trebala si da izađeš kao dama, ali si pogriješila!