“Ne želim dijete sa tobom, idem da završim to i doviđenja!” Miljana sasula Zoli sve u lice, on se uhvatio za glavu!

134

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su turbulentnih nekoliko dana unazad, a Nišlijka je pominjala i kako je u drugom stanju, te da će Zola postati otac. Njih dvoje su prvo raskinuli u Pabu, da bi se potom pomirili u kupatilu, a bilo je priče i oko navodne trudnoće.

– Ja sam sa tobom završila na pošten način. I za stolom i ovdje. Neću da imam s*ksualne odnose, prvenstveno ću biti s tim nekim prijatelj, ljubiću se, držaću se za ruku. Ja sam prije 20 dana vidjela da to nije to. Neću da ti budeš povrijeđen. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na ovom svijetu. Sebe ne opravdavam, plačem jer to nisam ja, razumiješ? – rekla mu je Miljana.

– Ne želim više da ubijamo jedno drugo, neću da dopustim sebi da te zamrzim. Da ostane ovako još 20 dana, ja bih te zamrzio. Imali smo prelijepih trenutaka, a kad izađemo, ako si me iskreno voljela, mi ćemo se vidjeti i obavićemo razgovor – rekao je Lazar i dodao kako joj ništa neće oprostiti.

Zatim je Miljana progovorila o navodnoj trudnoći i stavila do znanja da ona misli da jeste u drugom stanju, dok je Zola uvjeren da griješi – da to nije tačno.

– Daj Bože da nije, i to je to. Sutra oko 12-13 sati idem tamo. Ne želim sa tobom dijete, najiskrenije ti kažem. Bolje pošteno otići, poslije ovoga me ne zovi. Pokazaću ti na licu mjesta u WC-u, ali to svakako neće promijeniti moju odluku. Idem da završim to i doviđenja – rekla mu je Miljana, a Lazar je govorio kako i dalje ne vjeruje u sve to.

Međutim, iako su raskinuli, njih dvoje su ubrzo ponovo našli zajednički jezik i svađu završili poljupcima.

– Ovo je bolesno, ali od sutra da bude normalno sve što smo se dogovorili – rekla mu je Miljana, na šta je on pristao, a onda ga je pitala i za svadbu.