KĆERKA TI ZATRUDNILA SA DEČKOM, MOŽDA ĆE OPET: Stanija izvrijeđala Ljubu! Ona joj BRUTALNO odgovorila: Preko tebe su prešle sve kamiondžije!

273

Pošto je pušten snimak na kome su Stanija Dobrojević i David Dragojević plesali na prethodnoj žurki, Ljuba je tvrdila da je Stanija flertovala sa njim.

– Bili smo tandem, ti si ljubomorna na to! Sad ćeš da vidiš, j*baću ti mater. Da si se bavila svojim životom, a ne mojim, ne bi imala probleme sa ćerkom, koja je zatrudnela sa tvojim tadašnjim dečkom, zato ti sada kažem: “Vodi računa šta radi tvoja ćerka, a ne o meni,” Ološu jedan! – odbrusila je Stanija.

– Jahala se sa Filipom, kačila si se na Kristijana Golubovića, oženjenog muškarca! Ova pobednica tog rijalitija od te pobede je postigla samo to da se ne vuče po sprintetima od pet tona. Poznata je po tome što ide po kamionima. Ne volim lažove, a ti ovde lažeš! Preko tebe su prešli sve kamiondžije. Ti si u rijalitiju i mogu da te komentarišem. Ti si jedna kalaštura kamionska. Ti biraš tuđe muškarce, nastavi po sofama i glumi moral – uzvratila joj je Ljuba.