U ZADRUGU ULAZI NAJVEĆA ZVEZDA! Svi ODUŠEVLJENI, a kad čujete za koju CIFRU i pod kojim uslovima NEVJERICA

371

Prema pisanju domaćih medija, Zoki Šumadinac pregovara sa produkcijom “Zadruge 2” oko ulaska u rijaliti.

Naime, pevač koji je za veoma kratko vreme postao sveopšta internet senzacija zbog hita “Autotjun” mogao bi uskoro da se nađe na imanju u Šimanovcima.

– Zoki je zahvaljujući neuobičajenoj pesmi, izgledu i ponašanju postao hit na internetu, pa su ga organizatori “Zadruge” nedavno pozvali u rijaliti – otkrio je izvor blizak produkciji.

– Ponudili su mu nedeljni honorar od 800 evra, kao i mogućnost da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra uprkos činjenici što će u rijaliti ući pet meseci od početka emitovanja – ispričao je izvor i dodao:

– Zoki im je rekao da je samohrani otac maloletnog deteta i da će morati najpre da reši ko će brinuti o njegovom nasledniku. Dogovorili su se da im konačnu odluku o ulasku javi do kraja nedelje – zaključio je sagovornik.

Podsetimo, Zoran Šumadinac je postao poznat domaćoj javnosti pre četiri godine zbog dueta sa Carom Mimi “Magija”, a njegova poslednja numera “Autotjun” je zabeležila blizu devet miliona pregleda za mesec i po dana, čime ne mogu da se pohvale i neke mnogo veće zvezde u Srbiji.