Miljana bacila šolju i unosila se Mariji u lice: Kulićeva skočila na majku! (VIDEO)

377

Marija Kulić ponovo je napala Lazara Čolića Zolu zato što je ovoga puta na svoj rođendan pozvao one koji ne vole njenu kćerku i nju. Budući da Zola, kao i uvijek, nije bio raspoložen da se žestoko raspravlja s njom, Marija ga je izvrijeđala i sjela.

Međutim, Miljanu je žestoko pogodilo sve što je Marija kazala njenom bivšem vereniku pa je skočila i počela da viče na majku. Kulićeva se neprestano unosila u lice majci, naglašavajući joj da su imale dogovor da više neće vrijeđati njenog bivšeg.

– Za mene si ti prolazna osoba u rijaltiju. I na rođendan sam došla zbog nje. Ja ne mogu da dokažem da ga ne mrzim, već da mi je antipatičan – urlala je Marija na Zolu.

A onda je skočila Miljana:

– Ja bih te zamolila da ga ne komentarišeš, ta priča je završena. Prestani da komentarišeš. Nemoj da me dovodiš do ludila. Od večeras neću da ti pričaš o njemu. Nemoj da me dovodiš do ludila, bolje bi ti bilo – govorila je Miljana Mariji.

Međutim, kako Miljana nije mogla da se smiri, a Marija da prestane da vrijeđa Zolu, Kulićeva je u napadu bijesa bacila šolju na sto ispred majke. Da sve bude gore, šolja je bila Lunina, te je nakon toga Đoganijeva pobijesnila:

– Polomila si šolju sa mojom sestrom. Jesi li bar mogla da vidiš čija je – bijesnila je Luna Đogani, čiju je šolju Kulićeva razbila.

– Nisam namjerno. Donijeće ti drugu – dodala je Miljana.