Kija razočarana u prijatelje: Progovorila o zabrani Matoroj da se druži sa Lunom!

344

Pobjednica rijalitija “Zadruga” Kristina Kija Kockar, stekla je veliku popularnost učešćem u ovom tv formatu. Ona je nastavila da niže uspjehe po završetku rijalitija, pa je objavila nekoliko pjesama, kao i knjigu o svom životu, a trenutno je članica žirija dječjeg muzičkog takmičenja za najmlađe “Pinkove zvezdice – All Stars”. Iz rijalitija koji je proslavio, pored nagrade i popularnosti, dobila je i prijatelje.

Naime, Kija je nastavila svoje druženje sa Anom Korać, Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, koje su trenutno aktuelne učesnice druge sezone “Zadruge”. Ipak, izgleda da se Kija razočarala u njih.

– U životu sam doživjela neke prave krahove prijateljstava. U skorije vrijeme sam doživjela razočarenja u ljude koje očigledno nisam dobro znala, a vjerovala sam im previše, ja sam takva osoba da vjerujem previše svima, iako djelujem otresito i opasno, ali takva sam za posao i sebe, a za prijatelje sam naivna. Ali dobro, njihov obraz – rekla je Kija za portal Pink.rs, ali nije želejla da imenuje pojedince.

Ona se osvrnula na to što je Matora sada u korektnim odnosima sa Lunom Đogani, njenom nekadašnjom suparnicom, iako je to bilo drugačije prije nego što su se obe našle u “Zadruzi 2”.

– Ja Matoroj ne branim, ni najboljoj drugarici, mami ne branim sa kim da se druži, bože sačuvaj, svako ima pravo da se druži sa kim želi. Ne zanima me uopšte, ništa, ko se sa kim druži. Naravno da joj (Matoroj) nisam ništa govorila, ljudi prave razne teorije – rekla je Kija.

Na samom kraju, Kija je priznala da je ne interesuju nikakve priče, te otkrila da za svoje fanove priprema “pravo ludilo” u narednim mjesecima.

– Za sada se još uvijek oporavljam od nekih privatnih stvari, malo je sada zatišje, ali od proljeća i cijelo ljeto kreće ludilo, pa to i očekujte. U svakom poslu čovjek treba da bude vrijedan i uporan i da ne govori da mu treba veza ili da poznaje nekog, treba biti samo uporan, nikome se uspjeh nije desio preko noći, kad si vrijedan i uporan nešto će se desiti – zaključila je Kija.