HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Đorđe David urlao na oca od takmičara! Sve radiš loše za njega, šuti bre!

338

Svaka emisija “Zvezda Granda” uzbudljivija je od one prethodne! Ove subote bez daha ćete gledati novu epizodu koja donosi neočekivane događaje i uzburkane emocije.

Đorđe David nema dlake na jeziku i poznat je po svom vatrenom temperamentu, pa je ovoga puta imao “okršaj” sa ocem jednog takmičara. Roker je pokušavao da objasni tati dotičnog kandidata kako mu on zapravo odmaže svojim savetima, a situacija je vrlo brzo nakon toga eskalirala u sukob i razmenu teških reči.

Ana Bekuta se razočarala u svoje kolege kada su njenom takmičaru dali mali broj glasova, pa im je u jednom trenutku poručila da treba da ih bude sram.

Marija Šerifović ponovo je zasmejala sve u studiju svojim komentarom kada je kandidatu na sceni rekla da ne može da peva Peđu Medenicu, jer bi to bilo kao da se ona skine gola i pokuša da glumi Merilin Monro. Jelena je dodala da će se ona ošišati do glave ako Marija zaista to bude uradila.

Sašu Popovića pogodila je pesma, pa je u jednom trenutku čak ustao da igra, a Bosanac koji je sedeo pored njega ohrabrivao ga je da zameša kukovima.

Pogledajte šta vas očekuje ove nedelje u “Zvezdama Granda”:

Grand.online/E-turneja.com