VRANJEŠ KARLEUŠIN P*RNIĆ IMA U TELEFONU Građani ga mole: Ognjene, OBJAVI GA! Na internetu osvanula PETICIJA

179

Ljudi preko interneta insistiraju da Vranješ pusti u javnost Karelušin snimak eksplicitnog sadržaja, za koji se veruje da ga čuva u telefonu.

Deo građana napravio je peticiju na internetu u kojoj insistiraju da Ognjen Vranješ objavi p.rno-snimak Jelene Karleuše koji je načinjen dok je bio u tajnoj ljubavnoj vezi s njom.

Javnost je obaveštena o eksplicitnom videu koji fudbaler poseduje, pa ga brojni fanovi mole da ga što pre pusti u etar.

– Pored brojnih obnaženih fotografija Jelene Karleuše, javnost je obaveštena da negde u lavirintima postoji video-snimak eksplicitnog sadržaja Jelene Karleuše. Snimak postoji, a javnost željno čeka, ali se to čekanje odužilo. Da bi se ubrzao proces i da bi snimak izašao iz svog lavirinta, pokrenuta je peticija – piše na jednom sajtu, a potom su dodate i osnovne informacije peticije.

– Kada potpišete, prijavite se na svoju mejl adresu i kliknite/potvrdite poruku koju dobijete. (To znači da ste potpisali i potvrdili potpis). Kada potpišete, možete omogućiti da vaš potpis bude privatni ili javni. U potpisu, zabrinuti građanin H. V. – piše na sajtu.

Naš izvor blizak Vranješu kaže da on ima takav snimak i da mu još jedna Karleušina tužba ništa ne bi značila, ali za sada ne želi.

– Snimak i dalje stoji u njegovom telefonu. Može se desiti da ga nikome ne da, ali i da će sve dati u javnost. S njim se nikad ne zna. Jeleni ne bi bilo svejedno ako bi to došlo do njenog muža. Verovatno silnim tužbama pokušava da mu stavi do znanja da se ne igra s njom – kaže naš izvor.

Pozvali smo Jelenu i Ognjena za komentar, ali nisu se javljali na telefon.