LUNA JE SLOBU PREVARILA SA MILJKOVIĆEM?! Marko priznao KADA SE TO DESILO, Đoganijeva htela u ZEMLJU DA PROPADNE! (VIDEO)

144

Luna Đogani i Marko Miljković kao zaljubljeni par gostovali su u jednoj emisiji, a tom prilikom isplivalo je Lunino neverstvo iz prošle sezone rijalitija, kada se zabavljala sa Slobom Radanovićem.

U jednoj od igrica, oni su odgovarali na škakljiva pitanja, a tada je isplivalo i šta se desilo među njima još u toku trajanja njene veze sa pevačem.

– Marko, da li si imao seks ili da li si se poljubio s Lunom pre rijalitija – glasilo je pitanje.

– Evo sad ću ja da vam odam tajnu. Mene je Luna prvi put poljubila za moj rođendan, 2017. godine, ali ovako ovde, ne direktno u usta, nego ovako ovde dok mi je čestitala – pokazivao je Marko.

– Kao baba za slavu – dobacio je voditeljk, želeći da bude duhovit.

– Tad je bila u vezi sa Slobom – nastavio je Miljković, pokušavajući da opravda svoju devojku.

– Super što si to rekao – brecnula se Luna, jer joj nije bilo svejedno.

– Možda je to bilo slučajno – sa osmehom joj je odgovorio Marko.

– Naravno da je bilo slučajno, ja ne varam – uzvratila je Đoganijeva.

– Ali ja sam osetio njene usne na mojim usnama. Tako da tri puta me je poljubila na taj način, pre nego što me je poljubila normalno ili pre nego što sam ja poljubio nju – rekao je Marko.

– Je l si morao to da kažeš? – Luna ga je pogledala u neverici, jer joj se uopšte nije dopalo to što je čula.

– Pa šta? – sa osmehom joj je odgovorio Marko u emisiji “Amidži šou”.

Ovo je šokiralo mnoge fanove ovog zaljubljenog para koji su pratili razvoj njihovih emocija tokom rijalitija, iako su oni u to vreme uporno tvrdili da među njima ne postoji ništa sem prijateljstva.