11/02/2019 - 02:47


“SVIĐAM SE MARKU! Njegova veza s Lunom je LAŽNA!” Dragana Mitar ispljuvala Đoganijevu i Miljkovića!

 

Voditelj Ognjen Amidžić tokom ove večeri razgovarao je sa Draganom Mitar. Ova zadrugarka na početku razgovora komentarisala je svađu koju je imala sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem.

Tom prilikom ona je istakla kako smatra da su bez povoda oni ušli u raspravu, kao i da Marka Miljkovića od Nove godine ne može da prepozna, jer je promenio svoje ponašanje. Podsetimo, pre veze sa Lunom, Marko je bio blizak sa Draganom i govorio kako je ona savršen tip žene koja njemu odgovara.

– Ja neću u njihovu vezu da se mešam. Meni njihova priča ne deluje iskreno, fejk su mi. Krenuli su da pričaju da sam ja ljubomorna na njihovu vezu. To je budalaština. Marko i ja smo se družili, on je govorio da sam ja njegov tip devojke. O tome se baš vodila polemika u kući. Mi smo prestali da se družimo, jer sam ja želela da se povučem iz toga – rekla je Dragana.

– Marko je pun sebe i ja ne volim takve likove. Ja kada sam se sklonila od njega, tada je ušao Pavle. I Marko je sve posmatrao sa strane. Ja sam osetila da se ja Marku sviđam, ali nikada on meni to nije rekao. Odgovaralo mi je druženje sa njim – dodala je Dragana.

Zatim je Dragana komentarisala Nenada Aleksića Ša sa kojim je bila veoma bliska. Zbog toga su ukućani govorili kako se reper zaljubio u nju, a nakon što je Ivana Aleksić, Šaova žena bila u Zadruzi, reper se udaljio od Mitrove.

– Ša i ja smo okej. Super smo. Konačno je došla neka normala. Mene uvek uvuku u tu neku priču – pričala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 
POVEZANO