UBIJA KAKO PJEVA ALI JE DOBILA SAMO TRI GLASA: Produkcija odmah negodovala, a evo šta je Nerki Hodžić zamjerila Karleuša! (VIDEO)

185

Hrabra Nerka Hodžić u prvom krugu izborila se za svoj prolazak, a produkcija je prepoznala njen trud i odlučila da je uzme u svoj tim.

Ova devojka iz Bosne i Hercegovine u drugom krugu otpevala je pesme “Poklanjam ti svoju ljubav” Dragane Mirković i “Zbog tebe” Nade Topčagić. Glasove je dobila od Ane, Viki i Jelene.

“Nerka, ja mislim da ti nikada ništa nećeš napraviti u ovom poslu, ali sam ti dala glas jer moram da priznam da si pevala tačno. Molim te pobrini se malo za svoj stajling, jer je ovo ipak 2019 godina i treba da izgledaš seksi”, posavetovala je Jelena takmičarku.

Kandidatkinja je čak pokušala da se opravda i da je našla stilistu i htela da se obuče moderno, ali po mišljenju Jelene Karleuše njen stilista je ovoga puta omanuo.

Produkcija i sama bila začuđena rezultatom glasanja, ali im je svakako bilo drago jer je njihova takmičarka dobila još jednu priliku za prolazak dalje.

Grand.online/E-turneja.com