Skupocijene sandale i romantična večera od Duška: Karleuša se pohvalila novostima iz Dubaija! A ovo je detalj sa aerodroma koji je svima promakao! (FOTO)

202

Jelena Karleuša se vratila redovnom obavještavanju fanova o svojim aktivnostima putem društvenih mreža. Na istim, do nedavno je bila glavni akter skandala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vrenješem, a da se stvari za pop divu vraćaju u normalu Jelena ponosno pokazuje skupocijenim poklonima, kojima se pohvalila iz Dubaija.

Naime, porodica Tošić – Karleuša na porodičnom je odmoru gdje uživa na plažama Persijskog zaliva, a poslije spornih fotki i fotomontaže eksplicitnog materijala, kako ih je JK nazvala, par je otišao daleko od svega i uživa u zajedničkim momentima.

Karleuša se pohvalila skupocijenim sandalama “Tom Ford” koje je usnimila pa podijelila sa fanovima u svojoj Instagram priči.

JK je objasnila i zašto se sve vrijeme tokom putovanja nije odvajala od ogromnog plišanog mede, koji joj je pravio društvo od Holandije do Duška, koji je već bio u Dubaiju. Naime, zajednička fotografija supružnika sa kćerkicama nalazi se na igrački.

Jelena i fudbaler izašli su na večeru, a pored svečanih toaleta, par je izabrao i elitno mjesto za uživanje sa kćerkama. Međutim, da li zbog umora ili nečega drugog, Duškov pogled nije odavao neku toplinu.