Ona čuva malog Željka 24 časa dnevno: Dadilju Klaru gledaoci nikada nisu vidjeli, a Marija tvrdi da se bez nje Miljana ne bi snašla ni 3 sata! (FOTO)

111

Malog Željka, sina Miljane Kulić, u “Zadruzi 2” čuva dadilja Klara, koja je 24 časa uz njega, ali se skoro nikad ne pojavljuje u kadru. Ona od 6. septembra boravi u Imaginarijumu i ogromna je pomoć mladoj mami. Za to vrijeme, Kulićeva većinu vremena u rijalitiju provodi sa ostalim ukućanima, ali i svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Klara od samog početka živi na imanju u Šimanovcima gdje čuva Miljaninog nasljednika Željka, ali se, prema dogovoru koji je Miljana sklopila sa produkcijom, njih dvoje ne eksponiraju pred kamerama.

S obzirom na to da Miljana i njena majka Marija redovno učestvuju u svim aktivnostima sa ostalim učesnicima, Klara tada brine o Željku.

Oni borave u posebnoj kući koja je opremljena prema njihovim potrebama i koja se ne prikazuje.

Marija Kulić u razgovoru sa voditeljem rijalitija otkrila je da smatra da njena kćerka još nema odgovornost prema svom djetetu kao majka, upravo jer je sve prepustila Klari. Miljana spominje da želi i drugo dijete sa Zolom, na šta majka Marija kipti od bijesa, pa je izjavila da jedva čeka da dadilja dobije slobodno 3 dana pa da vidi hoće li Miljana uspjeti makar na 3 sata da se snađe sama u ulozi majke.