“Ona je prostitutka koju su mu uvalili!” Aleksandra se oglasila nakon što se Ana pobunila jer Subotićeva i dalje živi u Davidovoj porodičnoj kući (FOTO)

99

David Dragojević u noći 16. na 17. januar u Zadruzi 2 priznao je da mu se dopada Ana Korać, te da mu je žao, ali da sa Aleksandrom Subotić više ne želi da bude.

Nakon što je tada javno ostavio i ponizio Aleksandru svi su očekivali da će se Subotićeva spakovati i iseliti iz njegove porodične kuće u Veterniku, ali ona to nije učinila. Kako je rekla, sačekaće Davida da izađe iz Zadruge, ali sudeći po njegovim izjavama za tim očigledno nema potrebe.

Naime, nakon što je David saznao da je Aleksandra i dalje u njegovoj kući u Veterniku, pobesneo je i rekao da će je isterati, te da želi da se čuje sa majkom da bi popričao sa njom i rekao joj kako stoje stvari.

I posle tih reči Aleksandra je ostala pri svom stavu, pa se sa nekoliko opširnih komentara oglasila na Instagramu.

– 11. januar 2019. godine… E, pa ovako, dragi moji, ja sam Zadrugu napustila 7. januara predveče… A moj verenik je ostao sam i uplakan, preplakao je celu noć – ujutru je ustao tužan i nervozan i igrao sa mojom pandicom! Ta pandica sam ja, meni je on tepao pando i on tu pandu nije ispustao iz ruku, gde god on isao on je tu pandu nosio sa sobom (stavljao je u krilo, ležao je na njoj, nosio je u dekolteu bunde, spavao je sa njom i gde god on išao – išla je i njegova panda, a to sam JA)… Držao je distancu od dotične prostitutke (delatnost kojom se bavi, a poznata i po tome sto se i u prvoj sezoni istog rijaliti ja isto tako nabacivala oženjenom čoveku koji je ušao da zaradi novac za svoje dete) ma koliko god ona njega jurila, trčala za njim, obigravala – on nije padao na čari njenoga zanata… A onda su se tu umešali Mića ( čovek koji 10 godina nije video svoju ženu i ćerku jer mu gu*ica nije izasla iz rijalitija), Miki (45 godina u du*etu – ni žene, ni kučeta, ni mačeta nit išta stvorio i napravio), Lazar (gej, skakao u bazen zbog devojke i udarao glavom o zid da bi dokazao da nije to sto jeste – ali nažalost se to ne može sakriti) i Zorica (dovođena u vezu sa gore navedenom pe*erčinom) da ga savetuju kakva njemu devojka treba i kako je dotična prava žena za kuću… Trudili su se svim silama, uhodili su ga, trovali su ga, najgore moguće stvari su pričali o meni – pričali su mu o tome kako ja sada sigurno izlazim po splavovima, ostavila sam dete, kako sam ja lažov, ološ, posvađaću ga sa svim prijateljima i komšijama … Bla, bla, bla… Ali, on i dalje nije padao na to, on je pozdravljao svoju Aleks, svoju Kanu, svog Pandu, svoje sve… – napisala je Aleksandra.

– Kada je izašao jedan učesnik, po njemu mi je poručio da ne padam na priče koje kruže u tom trenutku i da me voli! Ja ni jedne sekunde nisam ni posumnjala u njega… Posle prve žurke mi je poručivao kako je igrao naše brojeve, pevao mi je pesmu…Kada sam ja upala na TV naljutio se, ali je opet rekao da smo mi zajedno 2 godine i da sam ja budala ako sumnjam u njega i u našu ljubav… Poručio mi je u lajvu da sedim kući kod njega i da se opustim…. Napokon, došla je i ona prokleta Srpska Nova godina i on jeste igrao prisno sa par devojaka i jeste bio pijan, ali i tako pijan je rekao Radi oko 5 ujutru da se skine njih 30 golih, da šetaju oko njega, da me on ne bi prevario… Te noći jeste prešao granice normalnog, ali opet ništa nije uradio…. Sve dok šta?! Ssve dok nije otišao u produkciju na razgovor tog jutra, gde mu je rečeno kako sam ja otišla iz kuće, polupala je i ispisala dete iz vrtića…. To su bile prve dizinformacije koje je on dobio… Marija je ušla posle toga i rekla mu je da sam kući, ali šta… Ali je onda produkcija opet reagovala i kada je on rekao to u emisiji Milan mu je rekao da je možda tako bilo juče – ali ne mora da znači da je i danas… On je izašao iz te emisije i preplakao i tu noć… – raspisala se Subotićeva i nastavila:

– Bacili su mu rovca i polako su čekali da se upeca… A to je bila savršena prilika za dve landere, jednog pe*era i jednu nadžak babu, da mu guraju dotičnu prostitutku i ubeđuju ga u njene kvalitete… Odjednom se tu pojavljuju i neke silne količine alkohola (neograničene količine pive i rakije koja usput i ne bi smela da se unese uopšte) za koje on nema novca, a ovog drugog i nema u prodaji… Da vam ne dužim dalje, dalje ste već videli… On odjednom postaje favorit, 90% glasova – Srbija podržava ove godine prevaru, odjednom se tu spuštaju stvari – njega svi vole on je omiljen, on kada je nominovan ni u zatvor ne treba da ide… Počinje da priča gluposti, počinje da pravi budalu od sebe i od mene i od svih nas…. Ko tu koga zaje*ava… – napisala je Aleksandra, a posle je dodala:

– I ne, ja nisam psihopata koja njemu ne da mira, ni ludača, ni bolesnica koje ne može da se reši… Ali nije ni on ovo što vi vidite na televiziji, on nije taj dečko, on nije neko ko je neveran, nije izdajnik, nije lažov i ološ…. On je neko ko nije bio dovoljno jak da se odupre svemu što se dešava unutra, on ne može da pobegne od tih ljudi s kojima živi, ne može da pobegne od produkcije, ne zna šta je napolju I ne vidi šta mu rade iza leđa…. On je neko ko je dobar i neiskvaren, a ne kaže se bezveze da su dobar i lud braća…. Ja njega poznajem i živim s tim čovekom 2 godine! Znam da ćete mi zameriti i da mislite da sam ja budala zbog ovog što trpim, zbog toga što on radi i priča! Ali to nije on! I on to ne radi svesno! Niko se na svetu nije promenio preko noći… Ja znam to i verujte mi na kraju će se pokazati šta i kako, i ko je bio u pravu… A do tada …. – napisala je Aleksandra Subotić, nakon čega je objavila snimak u kojem se smenjuju Davidove fotografije.

– A što se tiče toga da je hteo da raskine sa mnom… – napisala je Aleksandra i objavila snimak koji možete pogledati ispod.

https://www.instagram.com/p/BtcOkzXHtA-/