“Ti si go*no od djeteta! Za mene od sada ne postojiš!” Marija u suzama zaratila sa Miljanom, pale najteže riječi između majke i kćerke, umiješala se Luna! (VIDEO)

110

Miljana Kulić i Marija Kulić zaratile su na samom početku sastanka za stolom ove večeri, a između majke i ćerke pale su možda i najteže reči do sada.

Marija je prva imala pravo da postavi Miljani pitanje, ustala je i očitala joj lekciju pred svima zbog ponašanja prema njoj otkada je sa dečko Zolom.

– Pitam Miljanu zbog čega i pored deset opomena radiš nešto što me nervira i znaš da ne trpim bezobrazluk… Ako sam rekla da mu (Zoli) odneseš ili picu ili sardinu, ti mu nosiš i jedno i drugo, bezobzirno gledaš šta ćemo Klara i ja da večeramo… Je l’ misliš da ću ja da trpim to u sebi i da će me biti sramota da dođem i uzmem iz tanjira? Znaš da ja ne ćutim i da odmah sve radim?! – obratila se Marija Miljani oštro na samom početku.

– Tvoji postupci prema meni otkako si počela da se zabavljaš s njim neće izaći na dobro! Ovo nije hotel! Tvoj bezobrazluk neću da trpim! Veš i kesu koja se usmrdela da doneseš i pereš ovde! – vikala je Marija, a zatim je ustala Miljana.

– Uvek se ljutila, uvek kad sam mu nosila hranu, uvek! – rekla je Miljana, pa je svađa postala još žešća.

– Dete je osetljivo. Ne znaš da uđeš polako, znaš da dete spava noću… Otvara vrata, tras, uzima kese, tegle… Budi i dete i budi Klaru! Neću da vidim nikog posle tri do ujutru do 9 sati! Tražiš da ti ona isprži i da ti mesi samo za njega! – vikala je Marija.

– Lalalalala! Nanananana! – ignorisala ju je Miljana.

– Mrš, bre! Ko te čuvao 25 godina?! Đubre! Ti za mene od sada, od večeras, ne postojiš! Ti si go*no od deteta! – poručila joj je Marija iznervirano.

– Ne može tebi on da bude preči od deteta! – vikala je na Miljanu.

– Lažeš kad zineš! Lažeš! Koliko para treba da ti dam da me ostaviš na miru? Na kue*evdan! 25 godina sam bila dobra, pa sam na*ebala. Ni mene ni dete nećeš videti kad izađem iz rijalitija – govorila je Miljana mami.

Marija je još govorila kako joj je muka od dolaska policije zbog toga što je jurila pevače, te kako joj se smučio i Brestač i Subotica.

– Ganjala si Darka Lazića! U jedan si izlazila našminkana! Otkako si ušla u pubertet imala si opsesiju prema pevačima. Dve spavaće sobe si pukla na kartice, na glasanje i slanje poruka – zaplakala je Marija.

– Drugo moje dete nećeš verovatno ni da upoznaš! – poručila joj je Miljana.

– Mama i ćerka ste. Baš je odvratno. Pričale ste za neku porodicu ovde, a sad radite iste stvari. Ružno je – umešala se Luna.