“Ovo me muči, imam potrebu da joj kažem…” Matora se javno izvinila Kiji, dok je izgovarala ove riječi vladao je muk za stolom! (VIDEO)

96

Jovana Tomić Matora je prilikom sastanka u Beloj kući ustala i obratila se Kristini Kiji Kockar, sa kojom je bila u prvoj sezoni Zadruge.

– Sanja kad je došla, rekla mi je par stvari iz spoljašnjeg sveta, a ovo me muči… Malo sam se osamila, pa sam razmišljala o nekim stvarima. Imam potrebu… Ovde sam nešto prokomentarisala za Kiju što nije lepo i ovom prilikom želim da joj se izvinim i da joj kažem da je volim – rekla je Matora pred svima.

Obrazložila je i zbog čega ne pominje svoje prijatelje, a nakon toga se ponovo obratila Kristini.

– Kija, izvini! Volim te! Znam da komentar nije bio na mestu. Ne znam šta bih ti rekla. Nedostaješ mi ovde i pravi si prijatelj – izjavila je Matora.

Podsetimo, Matora je pre nekoliko nedelja razgovarala sa Lunom i obelodanila prepisku koju je imala sa Sanjom i Kijom. Tom prilikom je rekla da želi da se pomiri sa Đoganijevom, ali da zna da će joj jedna osoba zameriti zbog toga. Mislila je na Kiju, pa je današnji porodični sastanak iskoristila da joj se obrati.

Pogledajte snimak: