Tuga u porodici Tošić: Duškova majka hitno napustila porodičnu kuću!

169

Fudbaler belgijskog Anderlehta Ognjen Vranješ i dalje ratuje sa pop divom Jelenom Karleušom, tako da se medijska bura oko njihove afere i dalje ne stišava. Pored svega što je zadesilo porodicu Tošić-Karleuša i Duškova majka je zbog svega morala da napusti porodični dom u Orlovatu.

Nadomak Zrenjanina, u selu Orlovat nalazi se porodična kuća Duška Tošića, iz koje je fudbalerova majka Nikoleta odlučila da se nakratko odseli. Ona je otišla kod kćerke Katarine u Zrenjanin, jer je i dalje u lošem stanju zbog skandala.

– Nikoleta je pod velikim stresom zbog bruke svoje snajke. Preselila se na kratko kod kćerke u Zrenjanin da joj bude lakše. Dolazi samo da obiđe kuću i odmah se vraća. Nas je sramota da bilo šta pitamo Nikoletu jer nećemo da joj stajemo na muku. Dosta joj je neprijatnosti – tvrdi komšija Petar.

Podsjetimo da je Ognjen odlučio da divi zada novi udarac, te se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama na Dedinju, odnosno u Karleušinom komšiluku u nameri da se tu preseli.

– Vranješ se intenzivno raspituje o vilama na Dedinju i agentima nekretnina napominje da ga najviše zanimaju kuće koje su u blizini Duškovog i Jeleninog doma. On je oduvijek želio da ima veliku kuću u Beogradu, a nakon skandala sa JK, shvatio je da je došao pravi trenutak da je pazari, jer će time ubiti dvije muhe jednim udarcem – ističe izvor i napominje da je Vranješev cilj da Karleušu potpuno uništi.