Monstrum sa Zvezdare! Ovo je osumnjičeni za ubistvo studenta Miloša (24)! Nedjeljko (28) izbo nožem do smrti prvog na kojeg je naišao!

116

Nedjeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je samo dan posliije stravičnog zločina, a u policiji je priznao ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari. Tokom saslušanja ostavio je sve u šoku kada im je rekao da je njegova žrtva potpuno slučajna i da je Miloš bio prva osoba na koju je naišao.

Rekao je da je bio nervozan, ljut i bijesan jer je shvatio koliko je nesretan i da je njegov život bezvrijedan, pa je riješio da izađe na ulicu i nekoga ubije!

Nesretnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je u nedjelju ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od djevojke.

Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, gdje je živio sa cimerom. On je uspio da uđe unutra, stavi ključ u bravu, a zatim se onesvijestio.

Poslije nekoliko sati borbe za život u Urgentnom centru, Miloš je preminuo.

Komšije kažu da je nastradali Miloš živio u stanu na prvom spratu sa cimerom.

– Stanovali su tu dvije ili tri godine i djelovali su kao pristojni momci. Iz njihovog stana se nikada nije čula buka, niti povišeni tonovi, prosto, bili su studenti, fini i mirni momci – kažu komšije.

Sagovornici navode da se cijela zgrada uzbunila jer su krici povrijeđenog mladića odzvanjali.

– Čuli smo jauke i kuknjavu. Tek smo poslije saznali da se radi o komšiji. Policija je odvela njegovog cimera koji je bio veoma potresen, dečko bukvalno nije znao gdje se nalazi – dodale su komšije.

Kako saznajemo, Miloš M. sin je uglednih čačanskih ljekara, a ima i sestru koja takođe studira u Beogradu.

– Otac mu je čuven hirurg u gradu, a majka je vrstan stomatolog. Bio je veoma fin i vaspitan momak – kazao je Milošev poznanik iz Čačka.