NIKAD EMOTIVNIJA PORUKA! Pjevačica nakon PREKIDA veridbe oprostila se od bivšeg vjerenika!Nećete vjerovati kako! (FOTO+VIDEO) 

311

Da i naše poznate ličnosti „žive“ kao „sav normalan svijet“ dokaz je i jedna situacija iz privatnog života mlade pjevačice Katarine Didanović koja je svoju situaciju u kojoj se nedavno zadesila rešila da pretoči u novu pjesmu „Idem do kraja“ koju je danas predstavila.

Naime, Katarina je prije nekoliko mjeseci okončala višegodišnju vezu, koja je na kraju krunisana vjeridbom. Iako o tome nikada nije pričala, blizak saradnik mlade pjevačice otkrio je da je upravo pjesma „Idem do kraja“ autobiografska pjesma koju je Katarina posvetila bivšem vjereniku Aleksandru, sa kojim je samo nekoliko mesci nakon veridbe stavila tačku na emotivnu vezu zbog kako kaže nepremostivih razlika.

-Nisam želela da se to sazna. Odlučila sam da stavim tačku na vezu sa Aleksandrom s obzirom na to da sam želela da se ozbiljno posvetim karijeri, jer naprosto kao muškarac nije razumioobaveze koje donose moj posao. Pjesma je slučajno našla put do mene i kada sam je prvi put čula, samo sam zaplakala. Podsetilo me je na težak period koji sam ostavila iza sebe, a sa druge strane bila sam u nevjerici kako je baš ovakva pjesma sa ovakvim tekstom prvo ponuđena meni. To je sudbina. – dodaje mlada pjevačica.

U javnosti se spekuliše da je prethodna pjesma lijepe pjevačice takođe djelimičnoautobiografska.

Naime pjesma „Zabluda“ naišla je na dobre reakcije publike, ali gotovo niko nije znao da je prvobitan naziv pjesme bio upravo „Prsten“ što vam već i nagoveštava o čemu je reč.

-Sticajem oklonosti samo par dana nakon neočekivanih stvari koje su se desile u mom životu, stigle su dvije pjesme na moju adresu. Jedna je bila „Zabluda“ koja se prvobitno zvala prsten, a druga je svakako „Idem do kraja“. Nekako su povezane, nadvezuju se, a i u spotu „Zabluda“ namerno smo zaintrigirali publiku i ostavili dio nastaviće se.“ – dodaje Katarina, koja insistira da se na stare priče ne treba ni vraćati već u prvi plan ističe da su je ove privatne stvari motivisale da se okrene profesionalnim izazovima.

-Sada ne mogu a da ne pričam o tome kada se zna, ali najbitnije da sam uz pdoršku najbližih saradnika, prijatelja i porodice tu situaciju ostavila iza sebe, a kao najbolji znak je to što sam sve što sam osjećala opevala u pesmi i ta emocija se zaista može osjetiti u samoj pesmi.
Fokusirana na svoju karijeru, okrenula je novi list. Pored promocije nove pjesme, pred hrabrom ali i lijepom pjevačicom su novi poslovni izazovi koji je čekaju već početkom februara kada će posjetiti bosanski dvojac Bubu i Jala Brata pa će nam uskoro predstaviti i jednu veoma zanimljivu pjesmu.

Do tada, ne znamo kako će izvjesni Nemanja reagovati kada čuje pjesmu koja je po svemu sudeći posvećena njemu…A šta vi kažete?!