Zola hoće da se uvali kod Kulića u Niš: Marija saznala i očitala lekciju Miljani i njenom vjereniku!

67

Stanovnici hiper-rijaliti programa “Zadruga 2” u noći sa srijede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink – Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević. Gledaoce je zanimalo šta Marija misli nakon Miljanine vjeridbe sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda je otkrila šta od svoje kćerke očekuje, a naročito je burno reagovala nakon što je saznala kako je Zola pričao da će s Miljanom živjeti u Nišu.

– Ja smatram da je ona sposobna da svoj život radi živi kako treba. Kad ona bude uspjela da u vezi bude kako treba, odvojiću se i neću da se miješam. Da nisam ovdje, ne bih se mnogo miješala. Valjda ja znam kakvo je moje dijete. Stvar koju mora da uradi je ugovor prije braka. To je to! – priznala je Marija, a onda je ustala Miljana vrlo neraspoložena:

– Ona mene žena psihički unazađuje, psihički sam loše. Neću da trpim ovo! Jedva čekam da zaradim pare i da napustim Niš. Kupim stan i ne trpim je više! – rekla je Miljana, a poslije je dodala Marija:

– A ja mogu da trpim tvoje nervne slomove kad ti kaže nešto što ti se ne sviđa. Ja hoću tebe da zaštitim u novčanom smislu. Nisam imala ovo što je Miljana stekla za 25 godina. Da jesam, sigurno bih i ja napravila taj ugovor – rekla je na kraju Marija, a Zola je dodao:

-Treba da uradi to Miljana, slažem se sa Marijom – prokomentarisao je Zola o ovoj temi.

– Ma ne može ona meni ništa, ne trpim ja ništa. Ja sam čovjek hladovina. Ja sutra planiram da živim sa Miljanom i mojom majkom, nemam problem sa Marijom – rekao je opušteno Zola, a onda se uključila Miljana:

– Zola je jedva čekao da se vrati Marija, nikada mi nije loše rekao o njoj. Ona njega ovdje vrijeđa, to utiče psihički na mene! – rekla je Miljana.