Pratila je samo Mariju Šerifović, a Jelena Karleuša je sada na Instagramu zapratila i ove koleginice!

83

Instagram profil Jelene Karleuše jedan je od najpraćenijih u Evropi, a zanimljivo je kako pop zvijezdu prate i strane ličnosti, ali i brojni poznati brendovi, te dizajneri iz svih dijelova svijeta. Kada je ona u pitanju, na Instagramu je pratila tek desetak osoba, ali sada je došlo do izmjene.

Jelena Karleuša je putem društvene mreže Instagram pratila tek članove svoje porodice, par dizajnera i jednu koleginicu – Mariju Šerifović. Danas se ta situacija promijenila, pa je broj osoba koje pop diva prati skočio na 30. Među njima je sve veći broj kolega.

Jelena je tek sada kada prolazi kroz težak period i veliku medijsku hajku shvatila ko su joj prijatelji na estradi. Oni su se oglašavali što putem društvenih mreža, kroz medije, tako i privatno. Vjerovatno da je ovaj događaj imao uticaj na sve to, pa je Jelena po prvi put na Instagramu zapratila koleginice: Natašu Bekvalac, Draganu Mirković, Daru Bubamaru i Ljupku Stević. Na spisku ljudi koje je JK zapratila našla se i Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa i inače Jelenina dobra prijateljica.