Dok joj dijete plače, Miljana izašla iz njegove sobe i hladno đuskala uz pjesmu i cigaretu! (VIDEO)

461

Miljana Kulić u Zadruzi redovno ima s*ks sa vjerenikom Lazarom Čolićem Zolom, a njihov odnos se ne dopada njenoj majci Mariji koja redovno ulazi u sukobe sa budućim zetom. Miljana se o tome danas ispovijedila Drvetu mudrosti, te je zatražila pjesmu “Kraljica” Seke Aleksić. Odatle je otišla kod majke Marije koja je boravila u prostoriji sa malim Željkom. Miljana se nakratko zadržala, ispričala šta je bilo kod Drveta mudrosti, ne obazirući se na plač malog Željka. I ne samo da nije pokušala da umiri bebu, već je mrtva hladna izašla napolje i uz cigaretu đuskala i pjevušila uz Seku, na čemu su joj izrazito zamjerili korisnici društvenih mreža.

Majka Miljane Kulić, Marija svakoga dana se svađa sa Zolom, a njihovu vezu ne prihvata. O tome je otvoreno progovorila i ispred Drveta mudrosti.

– Nisam ni srećna, ni zadovoljna. Najbolje da pustim Miljanu. Htela je da se sažalim, kao nije joj dobro i da je pustim na miru. Riješila sam i da ih pustim, možda će se dobro slagati – rekla je Marija.

Ona za Zolu kaže da je licemjeran i da nema poštovanja prema njoj. Krivo joj je bilo kada je Miljana rekla da joj je loše kada se dvije osobe koje najviše voli svađaju.

– Poredi mene sa njim. Ona ne zna šta priča. Ona ne shvata da joj ja mislim najbolje i da sve ovo radim za nju.Vjeridba čujem hoće da prave svadbu. Pitala sam ga hoće li da pravi svadbu, a da on finansira. Lako je da Veliki šef sve kupi – rekla je Marija.

Miljana ima sve veću želju da Zoli rodi dijete.

– Dijete nije igračka, treba mu se posvetiti. Isto tako ona mora da se posveti djetetu koje ima – rekla je Marija, a mi možemo da pretpostavimo iz toga da Miljana zapostavlja dijete.

– Apsolutno mi se ništa kod njega ne sviđa. Ja ne znam kako ću ovdje. Svadba ako bude bila… Ja ovog čovjeka ne mogu organski da podnesem – rekla je Marija.

Marija je potom dobila tajni zadatak, a drvo je Mariji obećalo da će biti dobro nagrađena.

– Na tebi je da bilježiš sve Zoline greške, do kraja nedjelje – reklo je Drvo, a Marija je oberučke prihvatila.