Nakon što je Kiji poručio da pošalje mamu i tatu kako bi se uvjerila je li bis*ksualac, internet osudio Slobu: Pravi si monstrum!

112

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar ponovo su zaratili, i to nakon što je Kija za svog bivšeg supruga izjavila da je bis*ksualac, a on joj na to surovo odgovorio.

Podsjetimo, Kija je izjavila kako je Sloba srpsku Novu godinu proveo u krevetu sa Natašom Šavijom i kako “s*ksom sa lakim ženama prikriva da je bis*ksualac”. Sloba je nakon toga prokomentarisao ove tvrdnje svoje bivše supruge, rekavši kako su sve budalaštine.

– To su budalaštine! To sam juče čitao i smijao se, stvarno! – rekao je kada su ga zatekli na beogradskom aerodromu po povratku iz Ciriha. A nakon toga, nije ostao dužan Kiji ni na njenu izjavu da je bis*ksualac.

– Ko misli da sam bis*ksualac neka pošalje mamu i tatu, i ko se vrati u kom stanju – znaće šta sam! – izjavio je Sloba za Telegraf.

Nakon ovoga, društvene mreže su se usijale od komentara, a Slobu su zbog ove izjave žestoko iskritikovali. Iako nikoga nije imenovao, Kijini fanovi tvrde kako je mislio na Kristinine roditelje.

Osim toga, i Kija se oglasila na Instagramu, a objavila je ilustraciju sa razjarenim vukom.

– Igraj se sa mnom, pustiću da karma odradi svoj posao. Igraj se sa mojom porodicom, ja ću postati karma – u prevodu glasi Kijina objava.