ZVEZDE GRANDA: Asim Selimović: Moja očekivanja su kao i svih drugih kandidata pozitivna

62

Ovo je još jedan u nizu mladih bh. talenata… Njegovo ime je Asim Selimović, on je iz Živinica. Bavi se muzikom i pjevanjem od malena, a pjevački talenat je pokazao na audiciji za “Zvezde Granda“ i prolaskom u treći krug takmičenja. Nije mu bilo teško , jer kako nam je rekao muzika je nadvladala emocije i kako kaže želi da učini nešto u svom životu.

1782081_715175511860110_1168381327_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

Da baš dugo radim ovaj posao.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

Sa svojim postenim radom dobrotom i dugim nizom godina to je publika prepoznala i podrzava me u svakom pogledu sto meni daje jos veci moral za radom.

Kako si dosao na ideju da se prijavis na ZVEZDE GRANDA ?

– To mi je bila zivotna zelja da jednostavno probam nesto napraviti u svom zivotu.

Odusevio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja ocekivanja na Zvezde Granda ?

Moja ocekivanja su kao i svih drugih kandidata pozitivna.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

To je posao koji radim iz ljubavi i svaki pozitivni komentar mi prija,imam dosta nastupa radim po klubovima kao i odredenim vrstama veselja.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Ja sam najsretniji covjek koji sam ozenjen i imam svoja dva andjela pored sebe to su moja kcerkica Larisa i moja divna supruga Azra.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Ima vise uzora kao sto su veliki umjetnici u svome poslu a to su Saban Saulic,Serif Konjevic Ljuba Alicic,Safet Isovic itd

I za kraj poruka za sve nase vjerne citaoce !

Ljubi vas i voli vas Asim Selimovic i hvala vam na ukazanom povjerenju i podrsci koja mi puno puno znaci.Veliki pozdrav za sve citaoce portala e-turneja.com