Aleksandra kukala i jecala na sav glas: Davidova majka šokirana ponašanjem sina i time šta je uradio Subotićevoj! Oplela po Ani Korać!

212

David Dragojević i Ana Korać šokirali su zadrugare, ali i publiku kada su priznali da jedno prema drugom gaje emocije jače od prijateljskih. David se u živom programu obratio svojoj bivšoj djevojci Aleksandri Subotić i stavio joj do znanja da ne želi više da bude sa njom.

– Aleksandra, šta da radim?? Neću i ne mogu da se sklanjam od Ane, pored nje se osjećam baš lijepo. Nisam znao da će to ovako da ide, ali svaki dan vodi ka nečem ljepšem. Ne ljuti se na mene, ne mogu sebe da kontrolišem – rekao je David, a to je potvrdila i Ana.

– Osjećam isto što i David, suzdržavali smo se, ali više ne možemo – rekla je Ana i dodala da joj je lakše što više ne mora da krije simpatije prema Davidu.

Dok je golupčićima većina zadrugara čestitala, povrijeđena Aleksandra Subotić se oglasila na Instagramu. Aleksandra je objavila fotografiju kćerke Magdalene i Davidove majke Biljane Dragojević.

– Vidite ovako, ova žena je moja buduća svekrva, a on Anu ni ne interesuje, jer nju zanima medijska pažnja i da bude bitna! David je pogubljen, njim manipuliše onaj konj što u 50 godina nema ni kučeta, ni mačeta. Onaj majmun što je ostavio svoju ženu 10 godina samu i ide i se*e po rijalitijima – napisala je Aleksandra, aludirajući na Mikija i Lepog Miću, a potom je oplela po svojoj majci, Ljubi Pantović, i po Jeleni Krunić.

– Manipuliše njim i ona što je ostavila svoje dijete i nije ga vidjela 17 godina, ali i ona narkomanka što vrti dupe oko šipke, a nazivala ga je pe*erom u prvom rijalitiju. David u svima vidi dobro, to je njegova jedina mana. Ana je izjavila da će ga smuvati i šutnuti poslije dva-tri meseca i zaboraviti do kapije. Sve to je zakuhala moja mama prije nego što je ušla u rijaliti. To se zove bolest! Ja sam njegova vjerenica, ja sam osoba čije je on dijete odgajao…. Šta bude, biće… Volim ga i ta ljubav preko noći ne može da nestane! Kraj – napisala je Aleksandra, koja otkako je izbačena iz „Zadruge“ ne želi da razgovara sa novinarima.

Sa druge strane, Davidova mama Biljana u razgovoru za „Alo!“ kaže da voli sina najviše na svijetu, ali da ne podržava neke njegove postupke.

– Ta njihova „ljubav“ se odigrala veoma brzo i ja u to ne mogu da povjerujem. Vidim da je David srećan i da se uz Anu smije, ali to nije prava ljubav. Iskreno, najteže je mojoj Aleksandri, koja je njihovo priznanje gledala sa mnom i kukala i jecala na sav glas. Ona bi najviše voljela da može da popriča sa Davidom i da joj on kaže u lice šta se dešava. Ako bi joj rekao da je više ne voli, ona će otići od mene i uzeće Magdalenu. Njoj je najteže, ne znam šta će da radi. Obe smo u šoku – rekla je Biljana i otkrila da je sve to plan Ane Korać.

– Ta djevojka mi ne djeluje iskreno, sve je ovo ona unaprijed smislila i sigurna sam da ima tajni plan, pa zato muti sa Davidom. Namazana je, a moj sin to ne vidi. Ako me bude pitao za moje mišljenje, ostaću uzdržana, neću da se miješam, ali mislim da će napraviti grešku ako bude sa Anom u vezi – priznala je Biljana za „Alo!“, dok je mama Ane Korać podržala kćerkin izbor.

– Anu nikada nisam vidjela ovako zaljubljenu, iskreno je rekla da joj se David dopada, a meni je njena sreća najvažnija. Šta god da se desi, Ana ima moju podršku, kao što je imala za sve što je u životu radila. Sa druge strane, David kao ima vjerenicu, ali sam je već rekao da to nije nikakva veza – kaže Ljiljana Korać, majka atraktivne zadrugarke.