David priznao Ani Korać da se nikad sretnije nije osjećao, pa spomenuo i Aleksandru: Subotićevoj će pasti mrak na oči kad ovo čuje!

94

U ljubavnom gnijezdu, tačnije sobi za izolaciju David Dragojević i njegova nova djevojka Ana Korać su uživali jer su se osamili od očiju svojih cimera. Simpatije su prestali da kriju kada je David javno poljubio Koraćevu.

Dok su se ljubili i mazili i na taj način sve više zbližavali, dotakli su se Aleksandre Subotić. David je govorio kako se odavno nije osjetio ovako sretnim, čak ni za vrijeme dok je bio u vezi sa Aleksandrom. Isto tako, Ana je obasipala Dragojevića komplimentima da je on upravo ono što je njoj trebalo.

– Baš si nešto što meni treba. Takva osoba. Sad ne znam koliko će ovo da traje. Meni prijaš, razumiješ me. Ne gledam ja tebe kao što te drugi gledaju. Prijaš mi tako nasmijana, što me gledaš i poljubiš i njuškaš. Sa Aleksandrom mi je bila samo rutina, sve može i tako – govorio je David, a Ana je dodala:

– Ja sam ti vratila leptiriće u stomaku. Falilo mi je to nešto, to si ti potpunio. Mada nervira me kada pokušaju da te provociraju jer si sa mnom – priznala je Ana, pa su nastavili da se ljube.