19/01/2019 - 01:39


MARKO BULAT U KANDŽAMA VUDU MAGIJE!? Pozlilo mu na snimanju spota!

 

Poslednjih godinu dana, pjevač Marko Bulat je radio na snimanju novih pesama, koje bi trebao da objavi ovih dana.

Kako će CD nositi naziv „Magija“, Marko je odlučio da za vodeću numeru snimi i spot, pa je u želji da naziv pjesme što vernije prikaže, angažovao devojku iz Kenije, koja se jedan kratak period bavila Vudu ritualima.

Kako bi ostvario svoj cilj, Marko sigurno nije računao da će nešta krenuti kako ne treba, pa je nastala opšta panika kada se pjevač u sred snimanja srušio.

Djevojka koja je u tom trenutku radila ritual sa Vudu lutkom i bila u prvom planu, je histerično skočila i prišla Marku, nakon čega je počela da izgovara čudne riječi.

U želji da saznamo šta se tačno desilo i da li je Marko pod dejstvom magije, pozvali smo ga, a on nam je rekao slijedeće:

„Devojak je iz Kenije i zaista se jedno vrijeme bavila Vudu magijom. U Srbiji studira i preko jednog mog prijatelja sam došao do nje, jer mi je bila zanimljiva ideja da se pojavi u spotu, obzirom da pjesma nosi naziv „Magija“. Istina je da sam pao u nesvest, ali nije tačno da je to bilo zbog rituala sa lutkom, koji je ona radila u tom trenutku. Njena reakcija i čudno izgovaranje nekih riječi je ekipu malo uplašilo, pa su insistirali da zovu Hitnu pomoć, koja je ustanovila da mi je pao pritisak, zbog čega sam izgubio svijest. Taj dan smo cio dan snimali i bio sam zaista iscrpljen“-rekao nam je Marko.

 
POVEZANO