Karleuša mu došla glave: Vranješa hoće da šutnu iz kluba zbog skandala! Oglasio se i direktor Anderlehta!

76

Ognjen Vranješ je i dalje u centru pažnje u Belgiji poslije s*ks afere sa Jelenom Karleušom, poslije kojih su u javnosti procurile eksplicitne fotografije na kojima je navodno pjevačica i koja je kasnije objavila i fotografiju na kojoj je navodno p**is fudbalera.

Čitavu situaciju prati i klub Ognjena Vraješa, koji prikuplja informacije, ali po svemu sudeći, reprezentativac Bosne je zaradio crveni karton u svom klubu, poslije niza skandala koje je napravio od kako je na ljeto prešao u Anderleht za 3.2 miliona eura.

On je prethodno dobio uslovnu kaznu zatvora zbog pozivanja na nasilje, kaznili su ga u klubu što je objavljivao fotografije nasilja na tribinama navijača AEK-a protiv Ajaksa, kada su bacili molotovljev koktel na protivničke navijače, a nedavno je dospio užižu javnosti zbog sukoba sa navijačima Bosne i zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića.

Očigledno je ovo sa Karleušom bila kap koja je prelila čašu za čelnike briselskog kluba.

Sada generalni direktor Anderlehta pokušava da “izvadi kestenje iz vatre” i da spasi što se spasi može, te da vrati uloženi novac kroz prodaju Vranješa drugom klubu.

Mediji u Belgiji ističu da je Vranješ na izlaznim vratima, jer se i dalje ne pojavljuje u klubu. Navodno, ponovo zbog bolesti, što je sa osmijehom rekao i generalni direktor Veršueren.

Ipak, da i on sumnja u tu priču, poslije prvog oglašavanja Vranješa, nakon skandala sa Karleušom, može se zaključiti, jer belgijski mediji pišu da je na pitanje o tome zašto ga nema u klubu, reagovao sa osmijehom.

– Bolestan je – rekao je uz osmijeh, a zatim izgovorio riječi zbog kojih će Vranješ da se zabrine.

– Tražimo soluciju za njega – odgovorio je na pitanje kakva je sudbina Vranješa.

On je potvrdio da cijeni njegove fudbalske kvalitete, vjerovatno u nadi da će moći da ga proda tokom januara.

– Kao fudbaler, sigurno da ima svoju vrijednost – rekao je Mihael Veršueren.